DeWaterlijn

De Waterlijn

Gezellig in de rondvaartboot!

Mocht je met je ouders, vrienden of met de hele familie graag wat meer willen weten over Amersfoort, dan is de rondvaartboot in Amersfoort een leuke activiteit!

Tijdens deze rondvaart kom je allemaal leuke en interessante weetjes van Amersfoort binnen 45 minuten te weten. Omdat er zoveel over Amersfoort te vertellen is, zijn er verschillende kleuren lijnen die je kan volgen met de boot. Je kan kiezen tussen de volgende routes:
⦁ De Westroute
⦁ De Oostroute
⦁ De Beekroute
⦁ Tweede muur route

Bij elke route worden andere aspecten van Amersfoort belicht. Daardoor blijven deze rondvaarten ook altijd leuk. Om deze rondvaarten nog leuker te maken, kan je op 12 en 13 September gratis mee met de open monumenten boot. Deze vertrekt dan vanaf het Onze Lieve Vrouwentoren. Voor deze tocht hoef je geen kaartje bij de Waterlijn te kopen. Je kan gewoon gratis meevaren met één van de drie boten. Ook kan je op 5 en 6 September gratis meevaren met de rondvaarten van de Waterlijn naar de Poppen in park Randenbroek. Ook voor deze tocht hoef je geen kaartje te kopen bij de Waterlijn.

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan een kijkje op de website van de Waterlijn.
Ga dan naar  www.amersfoort-rondvaarten.nl

Adres
Krommestraat 5
3811 CA Amersfoort
52.155819, 5.389409