Artiesten

Mr. Yves

MC en DJ Mr.Yves is dubbel inzetbaar en de gangmaker van ieder feest.

Dit jaar was hij te vinden op alle edities van Dancetour maar ook op Lakedance, Totally Summer, Crazy Sexy Cool en regelmatig te vinden in verschillende clubs in Rotterdam en het zuiden.

 

Tijd: 20:30 uur tot 21:30 uur   Locatie: Tropical Paradise

Poke

Rapper Poke brak in 2018 definitief door met het nummer Loco. Het nummer heeft inmiddels op YouTube bijna 100 miljoen weergaven! Hij maakte dit nummer in samenwerking met Yung Felix en Dopebwoy. Na Loco zijn er verschillende hits bijgekomen zoals: OEFF, Baby Momma en Lekker He. De rapper is vooral bekend om zijn onuitputtelijke energie, waarmee hij de hele crowd meekrijgt.

Tijd: 21:30 uur tot 22:00 uur   Locatie: Tropical Paradise

Childsplay

ChildsPlay is een Nederlands producerstrio en muziekgroep. De groep is afkomstig uit Amsterdam en bestaat uit dj KidQ (Steven Kwik), MC Don Perignon (Don Hoitink) en producer Keanu (Steve Keanu). Hun grootste hit Bobbel (2015) stond 20 weken in de Single Top 100. Het trio brengt muziek voort in verschillende stijlen en met name in rap en traphall. Zelf omschrijven ze hun muziek als opzwepend, tropisch en energiek.

Tijd: 22:00 uur tot 23:00 uur   Locatie: Tropical Paradise

Jonathan Martinez

Op jonge leeftijd hing Jonathan veel rond op straat en pleegde diefstallen. Toen hij twaalf was werd hij door zijn moeder naar zijn tante in Amerika gestuurd. In Amerika sloot Jonathan zich aan bij de beruchte bende Vatos Locos. Op zijn veertiende komt hij onschuldig in een jeugdgevangenis terecht in Rotterdam. Door middel van een maatschappelijk werkster komt hij op het goede pad. Nu helpt hij met Stichting Waarheid jongeren.

Tijd: 15:45 uur tot 16:30 uur   Locatie: Verhoor

Walter Vooys

Al 15 jaar niet weg te slaan van de draaitafels. Hij heeft al vele releases op zijn naam bij labels zoals Simma Black, Es Verda Recordings en Vamos Music. Walter Vooys draait True House een heerlijke mix van groovy/funky/tech en wat latin invloeden hier en daar. Hij neemt je tijdens Festival De Nieuwe Poort mee in een mix van eigen producties, re-edits en live edits!

Tijd: 16:30 uur tot 18:00 uur   Locatie: Verhoor – Good Vibes

DJ Thijs Prinssen

Dj Thijs Prinsen studeert aan MBO Amersfoort. Hij heeft een eigen drive-in show en is elk weekend druk om ergens in Nederland een feestje te bouwen. Hij draait niet alleen maar organiseert en produceert ook evenementen.

Tijd: 18:00 uur tot 20:00 uur   Locatie: Verhoor – Good Vibes